Over ons

 

 

Bedrijfsontwikkeling

In 1995 is S.Veenstra Montage gestart als v.o.f. met het monteren van metalen dak- en gevelsystemen. Toen die tijd hoofdzakelijk in onderaanneming en opererend vanuit de privé woongelegenheid. Door de jaren heen is het bedrijf ontwikkeld tot een firma waar op moment van schrijven zeven arbeiders werkzaam zijn welke opereren via drie montageteams. In 2002 is grotendeels eigenhandig een bedrijfshal gebouwd welke momenteel als thuisbasis dient voor het bedrijf. Door een aantal goede perioden te hebben doorstaan, is in 2009 het bedrijf overgestapt naar een Besloten Vennootschap. S.Veenstra Montage B.V. is hierbij onderdeel geworden van S.Veenstra Beheer B.V.

Onze branche

S.Veenstra Montage B.V. opereert in de klein-metaal branche met als hoofddoel het leveren en monteren van metalen dak- en gevelsystemen. Momenteel wordt er gewerkt in zowel onderaanneming, als eigen aanneming. Wanneer U een opdracht heeft liggen waarbij metalen dak- en/of gevel-systemen of lichtstraten gemonteerd moeten worden, kunnen wij dit geheel voor U regelen. Bij onderaanneming leveren wij diensten in vorm van montagewerken. 

Onze kenmerken

Kwaliteit is ons visitekaartje. Vakmanschap, oog voor detail, klantgericht, ruime ervaring en hoge kwaliteit zijn de kenmerken waar S.Veenstra Montage B.V. bekend om staat. Onze medewerkers hebben een vakkundige opleiding Metalen Daken en Gevels gevolgd. Deze weten hierdoor de kneepjes van het vak en kunnen beschouwd worden als experts binnen dit vakgebied. Wilt U uw bedrijfspand net even dat beetje extra geven, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsmiddelen

Om ons werk perfect uit te voeren, hebben wij de beschikking over de volgende machines/arbeidsmiddelen:

-          3 Volledig met materieel uitgeruste bedrijfsbussen;

-          2 Zelfrijdende rupstelescoophoogwerkers, werkhoogte 20 meter;

-          1 Zelfrijdende ruwterrein schaarlifthoogwerker, werkhoogte 14 meter;

-          1 Manitou verreiker, werk-/lifthoogte 11 meter;

-          1 Vacuümheffer voor werken volgens de nieuwe ARBO regelgeving;

-          1 Evenaar voor het monteren van (lange) dakplaten en dakpanelen;

-          1 Daklift voor montage van gevelpanelen en/of gevelplaten;

-          Veiligheidsnetten en randbeveiliging voor projecten tot 1000m2;

-          Eigen machine vervoer bestaande uit een truckoplegger combinatie.