Offerte

 

 

Heeft U plannen om uw gebouw te voorzien van een metalen dak- en/of gevelsysteem, dan kunt U te allen tijde bij ons terecht voor een vrijblijvende offerteaanvraag. Of het nu gaat om uw overkapping en/of schuurtje in uw achtertuin, tot het bouwen van de grootste bedrijfshallen en/of ligboxenstallen, elk project vraagt zijn eigen aanpak. Wanneer de juiste informatie door middel van tekeningen en bestek voor handen is, kunnen wij u voorzien van een reële offerte. U kunt bij ons terecht voor levering van materiaal, montage van dak- en/of gevelsystemen of overig diensten met betrekking tot (metalen) dak- en gevelsystemen.

Bent U van plan om uw oude asbest- of eternietgolfplaten dak te vervangen door een metalen daksysteem? Ook dan bent U bij S.Veenstra Montage B.V. aan het goede adres. Door directe contacten met asbestsaneringsbedrijven kunnen wij ook dit voor U realiseren.

Heeft U verdere vragen over het maken van een offerte, of over de diensten die wij leveren en wat wij hierin voor U kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of email welke te vinden zijn op de contactpagina.

Tekeningen en bestek mogen ook digitaal aangeleverd worden.